kontakt

HISTORIER DER INSPIRERER
LOW_ANJA_SIMON_260
Min primære passion ligger i sproget, dets muligheder og dets evne til at gøre os klogere på hinanden.

I årevis har jeg været med til at bygge medier op fra bunden og forsøge at fremme dialog og kommunikation internt og eksternt i diverse organisationer og mediehuse.

Som tidligere journalist, kommunikationsrådgiver og presseansvarlig ved jeg, hvor nemt vi kan gå galt af hinanden, misforstå og skabe fjendebilleder – men jeg ved også, hvad der kan komme ud af en vellykket kommunikation og en god historiefortælling. Og netop derfor er jeg nu blevet historiefortæller for familier og ganske almindelige mennesker. Mennesker, der lever ganske almindelige, ualmindelige liv ligesom du og jeg. Liv, der inspirerer, liv, der overrasker – men frem for alt liv, der gør os klogere.

Efter årevis på bagsædet af avislanceringer, organisationsændringer, pressekampagner og strategiske beslutninger, er jeg nu også blevet mine kunders historiefortæller. Kort og godt fordi jeg ved, hvad en velfortalt historie og erindring kan gøre: Den kan flytte holdninger, skabe (selv)indsigt og gøre verden til et bedre sted at være. Ring hvis du har noget at fortælle!

Lysblaa

Telefon
+4520686934

Mail
anja@getajour.dk

Hjemmesider
getajour.dk, værdifortællinger.dk,
hamletshideaway.netanjavilgaard.dk
og Memoirs.dk.

Twitter
@avilgaard